GO! freinetschool ’t Hinkelpad doet mee aan boekenactie!

Op maandag 31 augustus verstoppen de vier directeurs van de GO! scholen in Klein-Brabant in hun gemeente enkele boeken.

De boeken zijn een cadeautje voor de eerlijke vinders.

Met de actie willen de scholen officieel het nieuwe schooljaar, een ‘nieuw hoofdstuk’ voor heel wat kinderen en leerkrachten, starten

De boeken die de directeurs zullen verstoppen, zijn allemaal gekozen door de leerkrachten zelf. Het zijn boeken waar ze zelf mooie herinneringen aan hebben en waarvan ze hopen dat hun leerlingen ze ooit gaan lezen.

Op de sociale media van de scholen zullen de leerkrachten van de scholen ook uitleggen waarom ze voor dit boek kozen.

“We vinden het zeer belangrijk dat kinderen ‘graag lezen’; en dat we willen we met deze campagne tonen. De start van het schooljaar leek ons ideaal, want dat voelt voor velen van ons als een nieuw begin, een nieuw hoofdstuk”, aldus de directeurs.

Tom Cornu, directeur van GO! basisschool ’t Kasteeltje, zal enkele boeken in het centrum van Puurs-(Sint-Amands) verstoppen.

Katleen Michiels, directeur van GO! basisschool De Schorre, zal enkele boeken in het centrum van (Puurs)-Sint-Amands verstoppen.

Karen Fraters, directeur van GO! atheneum Klein-Brabant in Bornem, zal enkele boeken in het centrum van Bornem verstoppen.

Elien Ooms, directeur van GO! basisschool De Linde en GO! freinetschool ‘t Hinkelpad in Bornem, zal enkele boeken in het centrum van Bornem verstoppen.

Transparant_Logo_Hinkelpad_202x66

GO! freinetschool 't Hinkelpad
Bareldreef 98
2880 Bornem
03 889 12 71
info@hinkelpad.be

GO! scholengroep Rivierenland
Kerkstraat 3
2830 Willebroek
03 500 95 80
info@rvl.be

Huis van het GO!
Willebroekkaai 36
1000 Brussel
02 790 92 00
info@g-o.be